Tiiminvetäjä ja myyjä | Alandia Vakuutus

Valitse alue

Tiiminvetäjä ja myyjä

Alandia Vakuutus on menestyvä vakuutusyhtiöryhmä, joka on erikoistunut meri- ja huvivenevakuutuksiin ja henki- ja eläkevakuutuksiin. Ryhmässä työskentelee runsaat 120 henkilöä. Lisätietoja on verkkosivullamme osoitteessa www.alandia.fi.

Olemme alusten ja huviveneiden vakuutusten erikoistuntija ja vuosien tuoman kokemuksen ansiosta olemme alan asiantuntija. Tiedämme miten toimia onnettomuuden sattuessa. Näin ollen meillä on ilo työskennellä tyytyväisten asiakkaiden kanssa ympäri Pohjoismaita ja tuotteen parissa josta olemme ylpeitä. Haemme nyt Helsingin huviveneosastollemme

TIIMINVETÄJÄÄ JA MYYJÄÄ

Etsimme kumpaankin toimeen sinua, joka viihtyy proaktiivisessa myyntityössä. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja konsultatiivisella tavalla autat asiakkaita valitsemaan oikean venevakuutuksen. Puhut suomea ja ruotsia.

TiiminvetäjäItä edellytämme, että coachaava myyntijohtaminen kiinnostaa sinua. Aiempi myyntivetäjän kokemus on eduksi.  

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nuoressa, kasvavassa ja dynaamisessa tiimissä, jossa tehdään nopeita päätöksiä. Työskentelet innostavassa ympäristössä, jossa vene on sekä meidän että asiakkaan intohimon kohde. Osallistut myös myyntiprosessiemme kehittämiseen ja palvelujemme digitalisointiin.

Alandia Vakuutus on vakaa vakuutusyhtiökonserni, joka panostaa pitkäaikaisiin suhteisiin sekä asiakkaiden että työntekijöiden kanssa. Tarjoamme työn, jossa on hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Jatkuva osaamisen kehittäminen on meille itsestään selvää. Johtajuudella on suuri merkitys työympäristöön ja siitä syystä panostamme jatkuvasti esimiestemme kouluttamiseen.

Lisätietoja antaa Robert Rostedt, puh. 020 525 2541. Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.6.2017 osoitteeseen rekrytering@alandia.com.