Arvomme | Alandia Vakuutus

Turvallinen satama

Alandia on toiminut merenkulun parissa vuodesta 1938. Toimintamme perustana on vankka  asiantuntemus ja intohimo veneilyyn. Meillä on sydän merellä ja jalat tukevasti maassa. Olemme veneilijän turvasatama myrskyissä.

Arvomme

Vastuullinen, kokenut ja omistautunut. Alandia on vakuutuskonserni, jolla on suuria sitoumuksia asiakkailleen ja sidosryhmilleen markkinoilla, joilla se toimii. Sidosryhmämme ovat asiakkaat, työntekijät, omistajat, yhteistyökumppanit ja yhteiskunta.

Täyttääksemme sitoumuksemme ja vastaksemme sidosryhmiemme tarpeisiin olemme todenneet, että menestyksemme ja lähestymistapamme nojaavat kolmeen arvoon: vastuullinen, kokenut ja omistautunut.

Arvopohja on ankkuroitu koko organisaatioon, henkilöstömme samastuvat siihen ja se on tehokas keino toimintamme ohjaamiseksi.

Asiakastiedote

Me toivotame sinut tervetulleeksi kuten yleensäkin – MUTTA jotta emme edesauta Covid-19 pyydämme asiakkaitamme olemaan meihin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Työskentelemme tällä hetkellä sekä toimistosta käsin että etänä ja takaamme asiakkaidemme palvelua noudattamalla sisäistä valmiussuunnitelmaamme.

Osastojemme yhteystiedot löydät https://www.alandia.fi/ota-yhteytta

Tärkeintä meille on, että toimintamme jatkuu, asiakkaidemme palvelu taataan ja että henkilöstömme pysyyy terveenä. Kiitos ymmärryksestä!

Tulosraportti 2019

Tulosraportti 2019

Lehdistötiedote 06.03.2020

Alandiasta julkinen vakuutusosakeyhtiö

Lehdistötiedote 18.10.2019.

Lehdistötiedote - 160518

Alandia Vakuutus ja Merimieseläkekassa suunnittelevat yhteistyötä kiinteistösijoittamisessa.