Oikeudellinen tiedote | Alandia Vakuutus

Valitse alue

Tony Karlström Alandia Vakuutus

Turvallinen satama

Olemme toimineet alalla runsaat 75 vuotta. Olemme maanläheisiä ihmisiä, jalat tukevasti maassa. Turvallinen satama myrskyisällä merellä.

Oikeudellinen tiedote

Alandia Vakuutus julkaisee näiden verkkosivujen sisällön. Alandia Vakuutus-konserni koostuu seuraavista Maarianhaminassa rekisteröidyistä yhtiöistä: Försäkringsaktiebolaget Alandia, Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia sekä Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia.

Alandia Vakuutuksen verkkosivujen käyttö säädetään sivujen käyttöehtojen mukaan ja käyttäjän edellytetään käyttäessä hyväksyvän nämä ehdot. Suosittelemme että tutustutte näihin ehtoihin ennen kuin käytätte kotisivujamme.

Vakuutus- ja korvausasioiden käsittelyssä Alandia Vakuutus käsittelee henkilötietoja henkilötietolain ja muun asiankuuluvan lain säännösten mukaisesti. Henkilötiedot hankitaan asiakkaalta itseltään ja niiltä tahoilta, jotka asiakas on valtuuttanut luovuttamaan henkilötietoja sekä viranomaisten julkisista rekistereistä.           

Rekisteriselosteesta ilmenee Alandia Vakuutuksen henkilörekisterin tietosisältö, jonka löydätte Henkilötietojen käsittely ja valvonta-otsikon alta tai Alandia Vakuutuksen konttorista Maarianhaminassa.  

Mikäli et ole tyytyväinen meidän antamaan korvauspäätökseen, on olemassa erilaisia mahdollisuuksia hakea muutosta päätökseen.