Oikeudellinen tiedote | Alandia Vakuutus

Turvallinen satama

Alandia on toiminut merenkulun parissa vuodesta 1938. Toimintamme perustana on vankka  asiantuntemus ja intohimo veneilyyn. Meillä on sydän merellä ja jalat tukevasti maassa. Olemme veneilijän turvasatama myrskyissä.

Oikeudellinen tiedote

Alandia Vakuutus julkaisee näiden verkkosivujen sisällön. Alandia Vakuutus-konserni koostuu seuraavista Maarianhaminassa rekisteröidyistä yhtiöistä: Försäkringsaktiebolaget Alandia ja Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia.

Alandia Vakuutuksen verkkosivujen käyttö säädetään sivujen käyttöehtojen mukaan ja käyttäjän edellytetään käyttäessä hyväksyvän nämä ehdot. Suosittelemme että tutustutte näihin ehtoihin ennen kuin käytätte kotisivujamme.

Vakuutus- ja korvausasioiden käsittelyssä Alandia Vakuutus käsittelee henkilötietoja tietosuojalainsäädännön ja muun asiankuuluvan lainsäädännön säännösten mukaisesti. Henkilötiedot hankitaan asiakkaalta itseltään ja niiltä tahoilta, jotka asiakas on valtuuttanut luovuttamaan henkilötietoja sekä viranomaisten julkisista rekistereistä.           

Henkilötietojen käsittely ja Alandia Vakuutuksen tietosisältö ilmenee rekisteriselosteista, jotka löydätte Henkilötietojen käsittely ja valvonta-otsikon alta tai Alandia Vakuutuksen konttorista Maarianhaminassa.  

Mikäli et ole tyytyväinen antamaamme korvauspäätökseen, on olemassa erilaisia mahdollisuuksia hakea muutosta päätökseen.