Tietoja konsernista | Alandia Vakuutus

Turvallinen satama

Alandia on toiminut merenkulun parissa vuodesta 1938. Toimintamme perustana on vankka  asiantuntemus ja intohimo veneilyyn. Meillä on sydän merellä ja jalat tukevasti maassa. Olemme veneilijän turvasatama myrskyissä.

Tietoja konsernista

Alandia Vakuutukseen kuuluu

  • Försäkringsaktiebolaget Alandia, Y-tunnus 0145065-2
  • Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia, Y-tunnus 0971621-6
  • Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia, Y-tunnus 0205049-0

Konsernin emoyhtiö Försäkringsaktiebolaget Alandia (Alandia)

Emoyhtiö harjoittaa monipuolista vakuutustoimintaa. Vakuutustoimintaan kuuluvat merivakuutukset kuten mm. kasko- ja keskeytysvakuutus, varustajan vastuuvakuutus (P&I) sekä merimiesten ja konttoritoimihenkilöiden lakisääteinen tapaturmavakuutus. Alandian tuotevalikoimaan sisältyvät myös tavarankuljetus-, huvivene-, yksityistapaturma- ja matkavakuutukset.

Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia – Alandian 100-prosenttinen tytäryhtiö

Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia on henkivakuutusyhtiö, jonka liikeideana on tarjota turvallisuutta myöntämällä sairauskulu- ja henkivakuutuksia ja olla näiden vakuutuslajien markkinajohtaja Ahvenanmaalla.

Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia – Alandian tytäryhtiö

Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia on eläkevakuutusyhtiö, jonka liikeideana on tarjota lakisääteisiä TyEL- ja YEL-eläkevakuutuksia Ahvenanmaalla yhteistyössä turkulaisen Veritas Eläkevakuutuksen kanssa.

Sisäpiirirekisteri

Työeläkevakuutusyhtiön sisäpiiriläisen on lain mukaan ilmoitettava omien ja lähiomaisten osakkeiden ja muiden rahoitusvälineiden hallussapidosta. Hallussapidon muutoksista on myös ilmoitettava. Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia on vallitsevien sääntöjen mukainen sisäinen sisäpiirirekisteri. Rekisteri on julkinen.