Tietoja konsernista | Alandia Vakuutus

Turvallinen satama

Alandia on toiminut merenkulun parissa vuodesta 1938. Toimintamme perustana on vankka  asiantuntemus ja intohimo veneilyyn. Meillä on sydän merellä ja jalat tukevasti maassa. Olemme veneilijän turvasatama myrskyissä.

Tietoja konsernista

Alandia Vakuutukseen kuuluu

  • Alandia Försäkring Abp, Y-tunnus 0145065-2
  • Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia, Y-tunnus 0971621-6

Konsernin emoyhtiö Alandia Försäkring Abp (Alandia)

Emoyhtiö harjoittaa monipuolista vakuutustoimintaa. Vakuutustoimintaan kuuluvat merivakuutukset kuten mm. kasko- ja keskeytysvakuutus, varustajan vastuuvakuutus (P&I) sekä merimiesten ja konttoritoimihenkilöiden lakisääteinen tapaturmavakuutus. Alandian tuotevalikoimaan sisältyvät myös tavarankuljetus- ja huvivenevakuutukset.

Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia – Alandian 100-prosenttinen tytäryhtiö

Försäkringsaktiebolaget Liv-Alandia on henkivakuutusyhtiö, jonka liikeideana on tarjota turvallisuutta myöntämällä sairauskulu- ja henkivakuutuksia ja olla näiden vakuutuslajien markkinajohtaja Ahvenanmaalla.

Tietoa muutoksista Alandia Vakuutuksessa

Vapaaehtoiset tapaturma- ja matkavakuutukset

Alandia luovutti 1.1.2019 vapaaehtoisia tapaturma- ja matkavakuutuksia koskevan vakuutuskannan Lähitapiola Etelärannikolle. Kannanluovutus ei aiheuta toimenpiteitä asiakkaiden puolesta. Voimassa olevat vakuutukset jatkuvat samansisältöisinä kuten aikaisemmin.

Seuraavalla sivulla on Lähitapiolan yhteystiedot.

Henki- ja sairausvakuutukset

Liv-Alandia on lopettanut vakuutusten uusmyynnin. Aikaisemmin otetut säästö-, sijoitus-, sairaus- ja henkivakuutukset ovat edelleen voimassa kuten aikaisemmin.

Seuraavalta sivulta löytyy enemmän tietoja Liv-Alandian tuotteista.

Lakisääteiset eläkevakuutukset

Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alandia ja Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas sulautuivat 1.1.2019. Sulautumisen johdosta Vertas vastaa lakisääteisistä eläkevakuutuksista 1.1.2019 alkaen.

Seuraavalla sivulla on Veritaksen yhteystiedot.