Tule meille töihin | Alandia Vakuutus

Turvallinen satama

Alandia on toiminut merenkulun parissa vuodesta 1938. Toimintamme perustana on vankka  asiantuntemus ja intohimo veneilyyn. Meillä on sydän merellä ja jalat tukevasti maassa. Olemme veneilijän turvasatama myrskyissä.

Tule meille töihin

Alandia Vakuutus on tietointensiivinen yritys. Henkilökuntamme tietotaito on liiketoimintamme tärkein voimavara. Monet yhtiöryhmämme työtehtävät edellyttävät korkean tason erikoistumista. Tämän vuoksi haluamme työnantajana luoda työntekijöillemme hyvät työolosuhteet niin että he viihtyvät, kehittyvät ja pysyvät meillä pitkään.

Haemme

Alandia Vakuutus on menestyvä ja vakaa vakuutusyhtiöryhmä jonka ydinliiketoimintaa on merivakuutukset. Asiakkainamme ovat niin suuret laivanvarustamot kuin yksittäiset veneilijät. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös henki- ja eläkevakuutukset. Tämän johdosta haemme erilaisia taustoja omaavia työntekijöitä. Esimerkiksi merikapteenin, konepäällikön, juristin tai kaupallisen alan koulutuksella voit tehdä mielenkiintoisen uran yhtiössämme.

Tärkeää on, että olet kiinnostunut löytämään parhaat vakuutusratkaisut asiakkaillemme ja olet läsnä ja autat onnettomuuden sattuessa. Siis tekisit kaikkesi, jotta asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi.

Konsernimme sisäinen kieli on ruotsi joten ura yhtiöryhmässämme edellyttää hyvää ruotsin kielen taitoa.

Pätevyys, Kiinnostus, Luotettavuus ja Vakaus ovat arvojamme, jotka ohjaavat työtämme. Nämä ominaisuudet kuvaavat toimintaamme sekä asiakkaitamme ja yhteistyökumppanei-tamme että työntekijöitämme ja yhteiskuntaa kohden.

Yhtiössämme on useita ammattirooleja joista voit lukea enemmän ruotsinkieliseltä kotisivultamme. Sieltä löytyvät myös avoinna olevat työpaikat.

Tarjoamme

Tarjoamme sisältörikkaita ja kehittäviä työtehtäviä joissa pätevyyden lisääminen on työn luonnollinen osa. Tavoitteemme on tarjota työntekijöillemme hyvät työehdot ja -edut. Yhtiössämme voi kehittyä eri teitä ja tehdä niin asiantuntijan kuin johtajankin uraa.

Johtajamme saavat jatkuvaa johtamiskoulutusta. Näin yhtiössämme luodaan edellytykset hyvään johtamiskulttuuriin. Arvioimme säännöllisesti työntekijöidemme käsityksen yhtiöstämme työnantajana jotta voisimme tehdä jatkuvia parannuksia.

Alandia Vakuutus omistaa useita kiinteistöjä Maarianhaminassa joten voimme auttaa työntekijöitämme asunnon hankkimisessa.

Ilmoita meille kiinnostuksesi

Haluamme mielellämme saada yhteyden sinuun joka olet kiinnostunut työskentelemään vakuutusalalla. Ilmoita siis meille kiinnostuksesi lähettämällä CV:si osoitteella rekrytering@alandia.com tai Alandia Vakuutus, Henkilöstöpäällikkö Anne-Christine Silander, PL 121, AX-22101 Mariehamn.