Artikkelit | Alandia Vakuutus
Merirokon

Merirokon

Varoitus! Merirokon toukat ovat nyt alkaneet kiinnittyä veneen pohjiin, huolehdi niiden poistamisesta ennen kuin ne kasvavat aikuisiksi ja tarttuvat kunnolla kiinni!

Lue koko artikkeli »
Kuvassa perunanpuolikkaita ja retiisejä, silputtua salaattisipulia ja muita vihanneksia valkeassa kulhossa puupöydällä, jolla kirjailtu liina ja puiset salaattiottimet.

Hyvää ilman grilliä päiväretkellä

Vaikka loma on loppu, elokuun kauniit viikonloput ovat vielä edessä ja tarjoavat oivan mahdollisuuden nauttia loppukesästä veneillen.

Lue koko artikkeli »
Kuva vuoden 2017 Uivasta. Näkyy yksi laitureista, näyttelyn moottoriveneitä, näytteilleasettajien mainoslippuja ja näyttelyvieraita.

Tavataan Helsingin Uivassa!

Venemessut elämän suola! Siksi odotamme innolla syksyn venemessukauden käynnistävää Uiva-näyttelyä, joka avataan kahden viikon kuluttua.

Lue koko artikkeli »
Purjevene lipuu tyynen veden yli kohti kameraa. Vasemmalla metsäinen kalliokumpare ja taustalla sinertävät matalat kukkulat.

Luonnonsatamaan on helppo rantautua, kunhan teet sen rauhallisesti

Löydä mansikkapaikka kaukana laiturista ja palveluista ja rantaudu sinne, niin pääset nauttimaan vapaudentunteesta ja elämänilosta.

Lue koko artikkeli »
Letkunkiristimet

Mitä laittaa veneen työkalupakkiin

Sinulla on tietenkin omat suosikkisi työkalupakkiin laitettavaksi, sen mukaan millainen veneesi on ja mihin sitä käytät ja mitä pidät tärkeänä.

Lue koko artikkeli »
Kuvankaappaus E-regatta-pelistä.

Nämä sovellukset tekevät veneilystä entistä mukavampaa

os luit artikkelin Seuraako tablettitietokone mukaan vesille? ja päätit ottaa puhelimen tai tabletin merelle,...

Lue koko artikkeli »
Ahvenanmaan lippu liehuu Alandian lipun yläpuolella Åländska Segelsällskapetin Club Swan 50 -veneen mastossa kirkasta sinistä aurinkoista taivasta vasten.

Suomalaisen Nord Stream Race -joukkueen tapahtumarikas pysähdys Tukholmassa

Åländska segelskapetin tiimi jatkaa hyväntuulisena Helsinkiä kohti Nord Stream Race -kilpailussa huolimatta veneen vakavasta vauriosta ja tappiosta viikonlopun ÅF Inshore Race -...

Lue koko artikkeli »
Moottori- ja purjeveneitä Högsåran Keisarinsatamassa (Kejsarhamn) maalta katsottuna, sininen taivas ja puita.

Kolme ihanaa vierasvenesatamaa, joissa kannattaa tänä kesänä käydä

Nyt on kesä ja Suomen, Ahvenanmaan ja Ruotsin saaristoissa on monia kiinnostavia ja rentouttavia kohteita.

Lue koko artikkeli »

Club Swan 50 -veneen vieraspaikkojen voittajat selvillä!

22.6. käynnistimme kilpailun, jossa veneilymuistosi voi tuoda sinulle paikan Åländska Segelsällskapetsin Club Swan 50 -purjeveneeseen.

Lue koko artikkeli »
Kun käytät värikästä kypärää ja kuiva- tai märkäpukua, näyt vedessä ja kestät kylmää paremmin, kunnes pääset taas jetin selkään tai saat apua.

Värikkäässä kypärässä ja puvussa näyt

Vesi on kylmempää ja jetin selkään kiipeäminen hankalampaa kuin kuvittelit. Rantaan on pitkä matka ja häikäisevän kirkkaan veden vuoksi sinua on vaikea nähdä.

Lue koko artikkeli »
Kelluva tyhjennysasema, jonka kyljessä on teksti "Töm din båttoa här!", sininen taivas ja taustalla metsäinen rantaviiva.

Tyhjennä septitankki satamassa, älä veteen

Septitankin tyhjentäminen veteen on ollut laitonta Suomessa jo yli kymmenen vuotta ja Ruotsissakin kolme vuotta. Norjassa pohditaan kieltoa ja maassa on runsaasti tyhjennysasemia...

Lue koko artikkeli »

Sivut