Artikkelit | Alandia Vakuutus

Valitse alue

Älä anna vesillelaskun pilata veneilykesää

Kuulostaa kummalta, mutta on täyttä totta. Useimmat veneet eivät uppoa kovassa myrskyssä.

Lue koko artikkeli »

10 arvokasta vinkkiä veneen vesillelaskuun

Lue vahinkopäällikkö Ricard Sjöströmin parhaat vinkit ennen vesillelaskua. Monet uskovat venehavereiden johtuvan enimmäkseen kovista myrskyistä vesillä. Näin ei ole.
– Tiedämme, että...

Lue koko artikkeli »

Piilovikatakuu – turvaa sekä myyjälle että ostajalle

Harkitsetko veneen myyntiä kauden päättyessä? Tai tutkitko jo ehkä valikoimia löytääksesi ensi kesäksi käytetyn veneen? On sekä myyjän että ostajan etu, jos vene on vakuutettu Alandialla. Silloin...

Lue koko artikkeli »

Tässä tarkastuspöytäkirja, ole hyvä!

Käytettyä venettä ostaessa riittää pohdittavaa. Seuraa laatimaamme tarkastuspöytäkirjaa, kun tarkastat venettä. Se varmistaa turvallisemmat kaupat!

Lue koko artikkeli »

Valitse pelastusliivit huolella!

Valitse liivisi huolella! Ehdottomasti tärkeintä on, että liivit sopivat juuri sinulle ja niistä löytyy haararemmi. Kun Alandia Venevakuutus viime veneilykauden alla testasi pelastusliivejä, esiin...

Lue koko artikkeli »

Hätäsoihtutetsi

Alandian testiin valittiin kaksi suosittua mallia: Ocean Signals EDF1 ja Odeo Flare MK3.

Lue koko artikkeli »

Karahtiko rakkaus kesällä karille?

Veneilykauden nurja puoli on sen parisuhteelle asettama paine. Veneilyvalmentaja Maria Lannérsin vinkeillä saatte seuraavan sesongin sujumaan. 

Lue koko artikkeli »

Vorot uivat nyt liiveihin jopa keskellä päivää

Kalastajien odottama syyssesonki on täydessä vauhdissa ja saaliit näyttävät lupaavilta. Samaan aikaan tunnelmaa synkentävät valitettavasti tiedot yhä röyhkeämmiksi käyvistä varkauksista. 

Lue koko artikkeli »

Vältä ansat käytettyjen veneiden markkinoilla

Myykö venettä sen oikea omistaja? Onko mallilla hyvä jälleenmyyntiarvo? Miten kallis vene on, kun oheiskustannukset lasketaan mukaan? Käytettyä venettä ostaessa riittää mietittävää. Vältä...

Lue koko artikkeli »

Turvallisesti poijussa tai ankkurissa

Jätätkö veneen usein laiturin sijasta poijuun? Muutaman nyrkkisäännön muistaminen tekee kiinnityksestä mahdollisimman turvallista.

Lue koko artikkeli »

Väylämerkit haltuun!

Tunnetko väylien kardinaali- ja lateraaliviitat? Entä mitä mikäkin viestilippu tarkoittaa? Autamme luovimaan merkkimeressä.

Lue koko artikkeli »

Sivut