Tule Ruotsin suurimpaan uivaan venenäyttelyyn | Alandia Försäkring

Tule Ruotsin suurimpaan uivaan venenäyttelyyn

Valkoinen luksusmoottorivene ajaa nopeasti kameraa kohti avomerellä.

Tule Ruotsin suurimpaan uivaan venenäyttelyyn

Kesä lähestyy loppuaan, mutta se ei meitä huoleta, sillä se tarkoittaa venemessuja. Elokuun viimeisenä päivänä alkaa Ruotsin suurin uiva venenäyttely, Allt på Sjön, kolme päivää veneiden juhlaa. Me olemme tietenkin paikalla.

Allt på Sjön -venenäyttely järjestettiin Tukholman saaristossa Värmdön Gustavsbergissä ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja näyttelyssä on alusta alkaen käynyt vuosittain noin 20 000 vierailijaa ja viime vuonna siellä esiteltiin reilut 280 venettä. Sisäänpääsy on ilmainen, samoin pysäköinti. Allt på Sjön -näyttelyn järjestää Ruotsin venealan keskusliitto Sweboat yhteistyökumppaneineen ja se on Ruotsin suurin uiva venenäyttely. Vuosittain esitellään lukuisia uutuuksia ja monet venevalmistajat ajoittavatkin uutuuksiensa julkistamisen Ruotsissa tai koko maailmassa juuri tähän näyttelyyn. Lue lisää Allt på Sjönin verkkosivuilta.

Olemme osastollamme koko näyttelyn ajan ja kerromme mielellämme venevakuutuksestamme, annamme vinkkejä veneen ja vesiskootterin hoitoon sekä juttelemme veneilystä yleensä. Tunnistat meidät taas tyylikkäistä pikeepaidoista tai takeista, joissa on Alandian logo. Nähdään!

Ajankohta: Allt på Sjön 31.8.–2.9.

Paikka: Gustavsberg, Värmdö

Osasto: Y2 ja K2

Aiotko messuille ja suunnitteletko veneen ostoa? Valmistaudu tutustumalla venevakuutukseemme jo etukäteen!