Tavataan Helsingin Uivassa! | Alandia Försäkring

Tavataan Helsingin Uivassa!

Kuva vuoden 2017 Uivasta. Näkyy yksi laitureista, näyttelyn moottoriveneitä, näytteilleasettajien mainoslippuja ja näyttelyvieraita.

Tavataan Helsingin Uivassa!

Venemessut elämän suola! Siksi odotamme innolla syksyn venemessukauden käynnistävää Uiva-näyttelyä, joka avataan kahden viikon kuluttua. Toivottavasti tapaamme siellä laiturien, veneiden ja tapahtumien keskellä.

Uiva on Suomen suurin uiva venenäyttely, jossa esitellään tänä vuonna yli 250 venettä. Näyttelyn järjestää Finnboat, tänä vuonna jo 40:nnen kerran. Uivan venenäyttelyn lisäksi tapahtumassa on iso messukenttä, jossa voit tutustua viimeisimpiin uutuuksiin ja oppia lisää veneistä ja veneilystä. Lue lisää Uivan verkkosivuilta.

Olemme osastollamme koko Uivan ajan ja kerromme mielellämme venevakuutuksestamme, annamme vinkkejä veneen ja vesiskootterin hoitoon sekä juttelemme veneilystä yleensä. Tunnistat meidät tylikkäistä pikeepaidoista, joissa on Alandian logo (meillä on myös untuvatakit, mutta niitä tuskin tarvitsemme tänä vuonna).

Ajankohta: Uiva järjestetään 16.–19.8.
Paikka: Lauttasaari, Helsinki

Tulossa messuille koska harkitset veneenostoa/olet ostamassa venettä? Valmistaudu tutustumalla venevakuutukseemme jo etukäteen!

Nähdään!

Kuva vuoden 2010 Uivasta. Kaksi lasta istuu purjeveneen keulassa selkä kameraan oransseissa pelastusliiveissä, joista vasemmanpuoleisessa Alandian logo. Taustalla näkyy muita purjeveneitä.