Nämä sovellukset tekevät veneilystä entistä mukavampaa | Alandia Vakuutus

Nämä sovellukset tekevät veneilystä entistä mukavampaa

Kuvankaappaus E-regatta-pelistä.

Jos luit artikkelin Seuraako tablettitietokone mukaan vesille? ja päätit ottaa puhelimen tai tabletin merelle, valittavanasi on runsaasti sovelluksia!

Useimmilla on nykyisin veneessä ilman muuta tabletti tai älypuhelin mukana ja niihin onkin navigointisovellusten lisäksi tarjolla monia hauskoja ja käytännöllisiä sovelluksia. Jos olet kiinnostunut nimenomaan navigointisovelluksista, lue kattava navigointisovellustestimme. Jos sen sijaan haluat tietää lisää muista sovelluksista, jatka lukemista!

Ilmatieteenlaitoksen sää

Hinta: Ilmainen

Saatavilla seuraaville: Android-tabletit ja -puhelimet

On aina viisasta tarkistaa merisäätilanne. Merellä sää on oikukas ja on hyvin tärkeää tietää, miten tuuli ja vesi käyttäytyvät. Ilmatieteenlaitoksen sääsovellus antaa tietoa yli 17 000 Suomen paikkakunnasta ja tuhansista ulkomailla. Sovelluksella saat katsauksen tuulen voimakkuudesta ja suunnasta, vedenkorkeudesta ja virtauksista siellä, mihin olet menossa sekä reitin varrella.

Kustväder (rannikkoalueiden sää)

Hinta: Ilmainen

Saatavilla seuraaville: Android- ja iOS-tabletit ja -puhelimet

Kustväder on Ruotsin meripelastusseuran (Svenska Sjöräddningssällskapet, SSRS) sovellus, jossa on tietoa aallonkorkeuksista, tuulesta, vedenlämpötiloista, myrskyistä ja ilmanpaineesta Skagerackissa, Kattegattissa ja Perämerellä (vain ruotsiksi). Se antaa yksityiskohtaisen kahden vuorokauden ennusteen, varoittaa mahdollisista vaarallisista sääoloista ja voit jakaa sen avulla sijaintisi onnettomuuden sattuessa. Siinä on myös kuvia erilaisista säätiloista, jotta opit tuntemaan meren paremmin.

E-regatta

Hinta: Ilmainen

Saatavilla seuraaville: iOS-, Windows 10- ja Android-tabletit ja -puhelimet

Kun tuuli on tyyntynyt, odotat pohjamaalin kuivumista tai sillan nousemista ja aika käy pitkäksi, E-regatta-sovelluksella voit toteuttaa unelmasi regattaan osallistumisesta. Lataa, kirjaudu ja kilpaile reaaliajassa! E-regatan laatijat ovat tehneet kaikkensa tarjotakseen sinulle todentuntuisen kokemuksen J/70-purjeveneiden regattaan osallistumisesta ja ja pelaajat vaihtelevat aloittelijasta vanhoihin merikarhuihin.

SignalFlags Tool

Hinta: 2,08 euroa

Saatavilla seuraaville: Android- ja iOS-tabletit ja -puhelimet

Onko sinulla merkkilippusarja, mutta yksittäisten lippujen merkitykset tuppaavat unohtumaan? Lataa SignalFlags Tool ja kirjoita sovellukseen, mitä haluat viestittää, ja se ehdottaa sinulle lippuja, joilla saat viestisi kerrotuksi. Syötä ohi ajavien veneiden liput sovellukseen, niin se auttaa tulkitsemaan niiden viestin.

Jotkin liput ovat tarpeellisia vesillä. Yksi tärkeä merkkilippu on Sukeltaja vedessä. Tiedätkö, miltä se näyttää? Ellet tiedä, lataa sovellus.

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa, niin autamme sinua pitämään veneinnostustasi yllä ja veneesi kunnossa.