Tässä tarkastuspöytäkirja, ole hyvä! | Alandia Vakuutus

Tässä tarkastuspöytäkirja, ole hyvä!

Käytettyä venettä ostaessa riittää pohdittavaa. Seuraa laatimaamme tarkastuspöytäkirjaa, kun tarkastat venettä. Se varmistaa turvallisemmat kaupat!

Käytettyä venettä ostaessa riittää pohdittavaa. Seuraa laatimaamme tarkastuspöytäkirjaa, kun tarkastat venettä. Se varmistaa turvallisemmat kaupat!

Käytettyjä veneitä on tarjolla runsas valikoima ja usein vielä houkuttelevaan hintaan. Moni kuitenkin tuntee olonsa epävarmaksi. Uskallanko luottaa, ettei kauppojen jälkeen ilmene ikäviä yllätyksiä? Ota ihmeessä käyttöön Alandian laatima tarkastuspöytäkirja. Se on helposti ymmärrettävissä ja niin kattava kuin suinkin mahdollista.

Lataa Alandian kuntotarkastuspöytäkirja täältä.​

Veneen tarkastaminen yhdessä tuo turvaa sekä ostajalle että myyjälle. Pöytäkirja on jaettu muutamaan pääkohtaan, kuten runko, kansi ja hytti, moottori, takila ja purje sekä ohjaus. Jokaisen pääkohdan alta löytyy edelleen alakohtia. Niitä voidaan edelleen soveltaa tai tarkentaa kyseiseen kohteeseen sopiviksi, jotta lopputulos on mahdollisimman selkeä.

Jokaista kohtaa arvioidaan kolmiportaisella asteikolla: ei huomautettavaa, syytä epäillä/kulunut tai ei toimi lainkaan. Pöytäkirjassa on myös tilaa merkinnöille.

Jos jostakin kohdasta jää epävarma olo tai olette siitä eri mieltä, turvautukaa valtuutetun venetarkastajan apuun. Se on hyvä sijoitus.   

Varatkaa riittävästi aikaa

– Varatkaa tarkastukseen reilusti aikaa! Se kannattaa aina. Jos jostakin kohdasta jää epävarma olo tai olette siitä eri mieltä, turvautukaa valtuutetun venetarkastajan apuun. Se on hyvä sijoitus. 

Ja lopuksi; Älkää unohtako allekirjoittaa pöytäkirjaa. Tämä koskee niin myyjää kuin ostajaakin.

Piilevät viat

Käytetyn veneen vaihtaessa omistajaa on aina mahdollista, että kauppojen tulee esiin vikoja. Alandian piilovikatakuu suojaa sekä myyjää että ostajaa isompien vikojen varalta.

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa, niin autamme sinua pitämään veneinnostustasi yllä ja veneesi kunnossa.