Alandian pelastusliivitesti | Alandia Vakuutus

Testaamme mitä muut lupaavat

Alandia kääntää veneilyalan jokaisen kiven. Testaamme varusteet, joihin vesillä luotat

Alandian pelastusliivitesti

Pelastusliivi on todellinen hengenpelastaja vesillä, mutta millainen liivi pitäisi valita? Testasimme useita malleja. Seuraavassa videossa näkyy, miten erilaiset liivit pitävät testihenkilön kellumassa, niin tyynessä kuin aallokossakin.

Valitse pelastusliivisi harkiten ja kokeile ennen kuin ostat

Kokeile ja valitse juuri omalle vartalollesi sopiva pelastusliivi, aivan kuin ostaisit kenkiä. Mieti, miten käytät sitä ja pyydä apua liikkeen asiantuntevalta henkilöstöltä, jotta osaat valita oikeanlaisen liivin. Jos purjehdit avomerellä, missä voi käydä kovakin aallokko ja olet vaarassa pudota yli laidan, tarvitset täysin erilaisen liivin kuin jos ajelet pienellä moottoriveneellä lyhyitä matkoja sisävesillä. Jos veneilet erilaisissa ympäristöissä, voit tarvita /tilanteen mukaan erilaisia liivejä.

Valitsit minkä tahansa liivin, varmista, että siinä on haarahihna. Ilman haarahihnaa liivistä tulee helposti haitta eikä hengenpelastaja, jos se pääsee luiskahtamaan pääsi yli.

Lue venevakuutuksestamme

Venevakuutuksemme kattaa useimmat vahingot, joita veneellesi voi sattua käytön, kuljetuksen ja säilytyksen aikana, ja se on voimassa vuoden ympäri. Se on voimassa ajaa venettä kuka tahansa ja se kattaa myös jollaan ja veneen tarvikkeet. Lue lisää venevakuutuksestamme.