Matkatavara- ja vastuuvakuutus | Alandia Vakuutus
Matkavakuutus

Osta matkavakuutus kätevästi netistä ja olet hetkessä vakuutettu!

Huom! voit ostaa matkavakuutuksemme 21.12.2018 saakka.

Matkatavara- ja vastuuvakuutus

Matkatavaroiksi katsotaan matkalle ottamasi tavarat, matkan aikana hankitut tavarat. Passi ja viisumi sekä matkaliput katsotaan myös matkatavaroiksi. Raha, luottokortti tai luottotappiot eivät sisälly vakuutukseen. Saat korvausta jos matkatavarasi varastetaan, ne vahingoittuvat tai myöhästyvät matkakohteeseen. Vakuutuksesta saat suojaa myös kolmannelle henkilölle aiheutuneita vahinkoja vastaan, toisin sanoen jos satut vahingoittamaan toisen henkilön omaisuutta.

Vakuutukseen sisältyy

Mitä korvataan
  • Vakuutuksesta maksetaan korvausta omaisuuden varkaudesta, vahingoittumisesta ja myöhästymisestä aiheutuneista kuluista. Unohtunutta tai kadonnutta omaisuutta ei korvata.
  • Korvauksia maksetaan omaisuuden päivänarvon mukaan kuitenkin korkeintaan valittuun vakuutusmäärään asti. Korjauksesta aiheutuneita kuluja korvataan korkeintaan vakuutusmäärään asti.
  • Vastuuvakuutuksesta korvataan kolmannelle henkilölle aiheutuneita kuluja sekä oikeudenkäyntikuluja. 

Tärkeää tietoa

Pidä huolta tavaroistasi
Mukana olevaa omaisuutta on jatkuvasti valvottava. Arvoesineitä, elektroniikkaa on kuljetettava käsitavarana. Omaisuutta tulee säilyttää lukitussa tilassa. Raha, luottokortti tai luottotappiot eivät sisälly vakuutukseen.
Matkalla sattunut varkaus

Jos kyseessä on varkaus matkan aikana, on siitä ilmoitettava poliisille ja korvaushakemukseen on liitettävä kopio poliisiraportista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä ilmoitusta poliisille heti paikan päällä, voit tehdä sen myös kotipaikkakunnallasi.

Hinnastot

Vakuutuksen ottamisen edellytyksenä on voimassa oleva Kela-kortti!

Esitteet ja ehdot