Båtförsäkring för motorbåt, segelbåt och vattenskoter | Alandia Vakuutus

Begär offert på båtförsäkring här

Begär offert på vattenskoterförsäkring här

Saknas din båt i listan? Skriv då in eller beskriv din båtmodell i textfältet så kan vi hjälpa dig ändå.

Båtförsäkring för motorbåt, segelbåt och vattenskoter

Vår skärgård är fantastiskt vacker. Men också krävande. Vi är övertygade om att du njuter mer i både segelbåt och motorbåt när du vet att din båtförsäkring är hos en erfaren båtspecialist. Ring oss gärna på 020-52 52 52 så berättar vi mer.

Båtförsäkring för din motorbåt
Båtförsäkring för din motorbåt

Din motorbåt förtjänar en båtförsäkring som verkligen fungerar om något händer. En viktig detalj är att Alandia inte har några värdegränser på elektronik ombord, jolle och personliga tillhörigheter.

Båtförsäkring för segelbåt
Båtförsäkring för din segelbåt

I Alandias båtförsäkring för segelbåtar är rigg och segel alltid fullvärdesförsäkrade, vi har alltså inte lagt in några värdegränser. Vi har inte heller värdegränser för elektronik, navigationssystem, personlig utrustning och jolle.

Vattenskoterförsäkring
Vattenskoterförsäkring

När vi försäkrar din vattenskoter ingår trailern vid brand och stöld. Vattenskoterförsäkringen gäller också under transporten när trailern är kopplad till bilen.

Båtförsäkring med garanti mot dolda fel
Garanti mot dolda fel

När du köper eller säljer båt finns alltid risk för att fel upptäcks i efterhand. Vår garanti mot dolda fel skyddar både köparen och säljaren mot större fel.

Vinn en seglats med s/y Belmont!

Vill du känna havsvindarna ombord på den legendariska Swanbåten s/y Belmont? Då ska du passa på nu – Alandia har nämligen bokat Belmont för en...

Minns du vad som hände på Salutorget för 30 år sedan?

Jo, då skapades finländsk seglingshistoria när jordenruntseglaren Hjallis Harkimo anlände med Belmont of Finland till Salutorget i Helsingfors. Nu...

Nytt plottertest

Vi vill att du skall ha en skön båtsommar och kunna lita på utrustningen ombord. Läs mer om det nya plottertest här!