Vi möter dig på Uiva i Helsingfors! | Alandia Försäkring

Vi möter dig på Uiva i Helsingfors!

Foto från Uiva 2017 som visar en av bryggorna med utställda motorbåtar, utställarnas beachflaggor och besökare.

Vi möter dig på Uiva i Helsingfors!

Båtmässor är något av det roligaste som finns tycker vi! Därför ser vi fram emot att inviga sensommarens båtmässerunda med Uiva, som startar om två veckor. Vi hoppas att vi möter dig där, bland bryggor, båtar och event.

Uiva är Finlands största flytande båtutställning, som i år visar över 250 båtar. Mässan arrangeras av Finnboat och har funnits i omkring 40 år. Utöver den flytande båtutställningen finns ett stort mässområde på land, där du kan ta del av de senaste nyheterna och lära dig mer om allt inom båt. Läs mer på Uivas webbplats.

Vi kommer att finnas på plats i vår monter under hela Uiva och berättar gärna om vår båtförsäkring, ger tips på hur du tar hand om båt och vattenskoter samt pratar båtliv i största allmänhet! Du känner igen oss på de snygga pikétröjorna med Alandia-logotyp (vi har dunjackor också, men misstänker att vi inte kommer att behöva dem just i år).

Datum: Uiva pågår 16-19 augusti
Plats: Drumsö, Helsingfors

Ska du till mässan och spana inför båtköpet? Ta då en titt på vår båtförsäkring redan nu så är du väl förberedd!

Vi ses!

Foto från Uiva 2010 som visar två barn som sitter i fören av en segelbåt med ryggen mot kameran iklädda orange flytvästar, den vänstra med Alandias logotyp. I bakgrunden syns flera andra segelbåtar.

Foto från båtutställningen Uiva år 2010. Bild från Uivas bildbank.