Venevakuutus veneilyn asiantuntijalta

Valitse alue

Pyydä tarjous venevakuutuksesta tässä

Pyydä tarjous vesijettivakuutuksesta tässä

Puuttuuko veneesi listalta? Kirjoita siinä tapauksessa vapaamuotoisesti veneesi merkki ja malli.

Venevakuutus veneilyn asiantuntijalta

Suomen vesistöjen kauneus on omaa luokkaansa. Niin myös olosuhteiden vaativuus. Tiedämme kokemuksesta, että nautit veneilystä enemmän kun venevakuutus on asiantuntijan varmoissa käsissä. Soita 020-52 52 52, kerromme mielellämme lisää.

Vertaa venevakuutuksia

Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun vertaat Alandian venevakuutusta muihin? Vinkeillämme löydät nopeasti olennaisen äärelle.

Vertaa ehtoja.

Vakuutusehtojen tutkiminen ei ehkä ole hommista hauskinta, mutta vaivan arvoista. Eri yhtiöiden venevakuutukset poikkeavat toisistaan huomattavasti. Erojen hahmottamiseen kannattaa varata kunnolla aikaa.

Alandia on erikoistunut venevakuutuksiin. Palvelumme ja vakuutusehtomme on tehty vastaamaan veneilijöiden erityistarpeita. Tiedämme että jokainen vene on uniikki. Niinpä meillä ei tunneta taulukkoa, joka määrittelisi veneesi tai varusteidesi arvon. Ei olisi reilua määritellä korvausta etukäteen kaavan tai ikätaulukon mukaan. Aivan ainutlaatuista Alandialla on myös Piilovikatakuu, joka tekee käytetyn veneen kaupasta turvallisempaa.

Kerromme mielellämme lisää siitä, kuinka Alandian venevakuutukset poikkeavat muista positiivisesti. Soita meille 020 52 52 52. Tai pyydä tarjous heti tämän sivun ylälaidassa.

Keneltä haluat ostaa venevakuutuksen?

Venevakuutuksia saavat myydä vain vakuutusyhtiöt, eikö vain? Väärin. Venevakuutuksia myyvät myös vakuutusvälittäjät. Silloin on paikallaan tarkastaa, kuka oikeastaan onkaan vakuutuksenantaja ja missä maassa yhtiö on rekisteröity.

Varmista myös että tiedät, kehen ottaa yhteyttä jos veneellesi tapahtuu jotakin, jotta saat apua heti. Alandia on suomalainen vakuutusyhtiö.

Asiantuntija vai vakuutustavaratalo?

Venevakuutus kannattaa hankkia veneiden ja merenkulun asiantuntijalta. Me Alandiassa ymmärrämme kyllä, että saattaa tuntua näppärältä niputtaa auto-, koti-, koira-, kissa- ja venevakuutukset yhteen. Tiedämme kuitenkin myös, että veneet poikkeavat muusta omaisuudestasi tavalla, joka vaatii erityisosaamista.

Niin kauan kuin mitään ikävää ei tapahdu, kaikki venevakuutukset toimivat yhtä hyvin. Ensimmäisen haverin satuttua moni kuitenkin valitsee meidät.

Alandia on mukana lisäämässä vesilläliikkumisen turvallisuutta. Tiedotamme säännöllisesti veneilyturvallisuuteen vaikuttavista asioista. Lue lisää osoitteessa turvallinenvene.fi.

Mitä laiturilla puhutaan venevakuutuksista?

Joka vakuutusyhtiöllä on maineensa ja tarinat kiertävät laitureilla. Mikset siis kysyisi muilta, miten ja kuinka nopeasti vahinkotapauksia on käsitelty. Näin saat helpolla käsityksen eri yhtiöiden vahvuuksista ja heikkouksista.

Uusimmat jutut venevakuutuksista

Viisi tavaraa, jotka kannattaa ottaa veneeseen

Kokemattoman ei ehkä ole helppo ennakoida, mitä kaikkea veneillessä voi tulla vastaan ja mitä on hyvä olla mukana.

Lue koko artikkeli »

Rakastu vaan veneeseen, mutta tarkasta ennen kuin ostat

Olet löytänyt varsinaisen helmen, rakastunut siihen, haluat ostaa sen ja lähteä vesille saman tien. Se on ymmärrettävää. Yritä kuitenkin hillitä itsesi, harkinta voi pelastaa...

Lue koko artikkeli »