Venevakuutus vapaaja-ajan kalastajalle

Valitse alue

Pyydä tarjous venevakuutuksesta tässä

Pyydä tarjous vesijettivakuutuksesta tässä

Puuttuuko veneesi listalta? Kirjoita siinä tapauksessa vapaamuotoisesti veneesi merkki ja malli.

Kalastaja, valitse venevakuutus joka on tuunattu Alandian Kalastusvakuutuksella.

Alandian Kalastusvakuutus® tarjoaa suomalaisille vapaa-ajan kalastajille pitkään odotetun venevakuutuksen joka kattaa myös kalastusvälineet. Tämä vakuutus on kehitetty yhteistyössä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön kanssa.

  • Emme tee vakuutusyhtiöille tavanomaisia ikävähennyksiä – ikävähennystaulukot eivät meillä määritä veneen tai varusteiden arvoa.
  • Kalastusvälineet sisältyvät 3 000 euron arvoon saakka.
  • Voit käyttää kalastusvenettäsi ympäri vuoden ilman korotettua omavastuuta. Parhaat saaliit kun saadaan kylmän veden aikaan.
  • Kalasta huoletta kaikissa keleissä. Alandiassa ei ole tuulirajoituksia, eivätkä sääolosuhteet vaikuta vakuutuksesi korvattavuuteen.
  • Alandia Kalastusvakuutus takaa huolettomat kalamatkat Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Myös veneesi trailerin palo- ja varkausvakuutus on voimassa samalla alueella.

Haluatko kuulla lisää kalastusvakuutuksesta? Laita viestiä! >

Kalastusvakuutuksen ehdot lyhyesti:

  • Kalastusvakuutus kattaa myös veneessä säilytettävät irtaimet kalastusvälineet 3 000 euron arvoon saakka tulipalon, varkauden ja ilkivallan sattuessa.

  • Kalastusvälineet on varastoitava lukittuun tilaan.

  • Omavastuu on 150 euroa.

Videoilla suoraa puhetta Kalastus-lehden päätoimittajalta.


Vakuutusehtojen kohdista 1.10 ja 5.4 poiketen kalastusvakuutus kattaa myös veneessä säilytettävät irtaimet kalastustarvikkeet 3000 € arvoon saakka tulipalon, varkauden ja ilkivallan sattuessa. Kalastusvarusteet on varastoitava lukittuun tilaan. Väliaikaisesti niitä voidaan säilyttää veneeseen esimerkiksi vaijerilukolla kytkettyinä. Omavastuu on 150 €. Korvaukseen ei sovelleta ikävähennystaulukoita, lue lisää ehtojen kohdasta 6.
 

 

 

 

Pyydä tarjous Alandian venevakuutuksesta