Venevakuutus moottoriveneelle

Valitse alue

Pyydä tarjous venevakuutuksesta tässä

Pyydä tarjous vesijettivakuutuksesta tässä

Puuttuuko veneesi listalta? Kirjoita siinä tapauksessa vapaamuotoisesti veneesi merkki ja malli.

Venevakuutus moottoriveneelle

Me Alandiassa tiedämme kokemuksesta, että veneilyssä on pohjimmiltaan kyse unelmien täyttymisestä ja elämysten etsimisestä. Olemme rakentaneet venevakuutustemme ehdot sen mukaan. Alandian venevakuutus moottoriveneille on kehitetty veneilijöiden omien toivomusten ja tarpeiden pohjalta. Tarjoamme vaativalle veneilijälle ainutlaatuista turvaa ja palvelua.

Jokainen vene on uniikki. Haluamme jokaisen korvauksen olevan oikeudenmukainen, ei kaavamainen. Siksi et löydä ehdoistamme ikävähennystaulukkoa. Emme myöskään sovella erillisiä pieniä arvorajoja traileriin, veneilyelektroniikkan tai apujollaan. Halutessasi voit kuljettaa venettä trailerilla vapaasti Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä pitää venettä vesillä vuoden ympäri ilman lisäkuluja tai korotettuja omavastuita. Veneily on vapautta parhaimmillaan.

Moottoriveneesi ansaitsee venevakuutuksen, joka toimii tositilanteessa. Alandian venevakuutus sisältää:

  • Karilleajot
  • Törmäykset
  • Muut merivahingot kuten esimerkiksi uppoaminen
  • Telakointi- ja kuljetusvahingot
  • Palovahingot
  • Varkaus- ja ilkivaltavahingot
  • Oikeusturvan
  • Vastuuvakuutuksen

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten Alandian venevakuutukset moottoriveneille poikkeava muista positiivisesti. Soita meille 020 52 52 52. Tai pyydä tarjous heti tämän sivun ylälaidassa.

Vene ja kippari kuuluvat yhteen

Ymmärrämme hyvin, kuinka raskaalta venevahinko voi kipparista tuntua. Moottoriveneiden korjaukset voivat niellä yllättävästi aikaa eikä kallisarvoinen veneilyaika saa valua hukkaan. Onneksi pääset hyötymään Alandian verkostosta. Vahinkokäsittelijöillämme on vuosien lyömätön kokemus venealalta. Se saattaa ratkaista, onko veneilykautesi ohi vai pääseekö se jatkumaan jo pian. Meidän osamme on huolehtia  siitä, että vene ja kippari saatetaan mahdollisimman nopeasti takaisin yhteen – siinä voittavat kaikki.

 

Pyydä tarjous Alandian venevakuutuksesta

Uusimmat jutut moottoriveneistä

Vältä karikot käytettyä ostaessa

Käytetyn veneen ostaminen on kutkuttava ajatus. Valikoimaa riittää ja hinnat ovat houkuttelevia. Moni tekeekin hyvät kaupat. Valitettavasti eivät kuitenkaan kaikki. Myykö venettä sen oikea...

Lue koko artikkeli »

Älä anna vesillelaskun pilata veneilykesää

Kuulostaa kummalta, mutta on täyttä totta. Useimmat veneet eivät uppoa kovassa myrskyssä. Ne uppoavat heti vesillelaskun jälkeen. Varaa siis aikaa muutaman tärkeän kohdan läpikäyntiin sekä ennen...

Lue koko artikkeli »
Venevakuutus

Plotteritesti

Plotteritestistä alalle kotiläksyjä. Väylä kulkee merimerkin väärältä puolelta. Viitta, jota todellisuudessa ei ole olemassa. Lue lisää.