Venevakuutus moottoriveneelle

Pyydä tarjous venevakuutuksesta tässä

Pyydä tarjous vesijettivakuutuksesta tässä

Puuttuuko veneesi listalta? Kirjoita siinä tapauksessa vapaamuotoisesti veneesi merkki ja malli.

Moottorivenevakuutus

Meillä voit räätälöidä venevakuutuksesi omiin tarpeisiisi sopivaksi. Osavakuutuksessa on vastuu- ja oikeusturvavakuutus ja se kattaa palo-, varkaus- ja ilkivaltavahingot. Täysvakuutus kattaa myös merivahingot ja voit ottaa siihen lisäturvan esimerkiksi konerikon varalta.

Venevakuutuksemme sopii kaikenlaisille veneille, mutta jotkin vakuutuksen osiot ovat moottoriveneen omistajille tärkeämpiä kuin toiset. Seuraavassa muutamia Alandian moottorivenevakuutuksen erityisetuja:

  • Jos säilytät venettäsi ja moottoriasi lukitussa tallissa ja ne varastetaan, et joudu maksamaan omavastuuta.
  • Vakuutus on voimassa, kun ajat venettäsi itse tai kun olet lainannut sitä sekä telakoinnin, säilytyksen ja kuljetuksen aikana.
  • Veneen lisäksi venevakuutuksemme kattaa moottorin, navigointilaitteiston, työkalut, veneilyvaatteet, veneen varaosat, jollan ja muut venetarvikkeet.
  • Vakuutusturva pysyy samana vuoden ympäri, säilytitpä venettäsi maalla tai vedessä.

Olemme olleet venealalla pitkään ja meillä on laaja verkosto, joka kattaa telakoita, hinauspalveluyrityksiä, venekauppiaita, katsastusmiehiä ja muita toimijoita, jotka ovat tärkeitä, jotta venevauriot ja menetykset voidaan hoitaa nopeasti ja sujuvasti. Kun vakuutat veneesi meillä, saat vahvan verkostomme käyttöösi.

Lisätietoa vakuutusehdoissamme tai lue lisää venevakuutuksestamme.

Uusimmat jutut moottoriveneistä

Kuva Öppet Varv - näyttelystä. Etualalla vettä ja kaksi purjevenettä. Taustalla näkyy laitureita ja Alandian sinisiä mainoslippuja.

Laiturit ja veneet täynnä väkeä Öppet Varv -näyttelyssä

Viikonloppuna vierailimme Ruotsin Ellösissä Pohjoismaiden suurimmassa purjevenenäyttelyssä, Öppet Varvissa, jossa niin laiturit kuin veneet olivat täynnä ihastuneita vieraita.

Lue koko artikkeli »

Seuraako tablettitietokone mukaan vesille?

Kymmenelle tablettitietokoneelle ladattiin navigointisovelluksia ja merikarttoja yleisimmiltä sovellustoimittajilta.

Lue koko artikkeli »