Venevakuutus purjeveneelle

Pyydä tarjous venevakuutuksesta tässä

Pyydä tarjous vesijettivakuutuksesta tässä

Puuttuuko veneesi listalta? Kirjoita siinä tapauksessa vapaamuotoisesti veneesi merkki ja malli.

Venevakuutus purjeveneelle

Me Alandiassa tiedämme kokemuksesta, että purjehdus on pohjimmiltaan suurta rakkautta ja intohimoa. Alandian venevakuutus rakentuukin veneilijöiden omille tarpeille ja toiveille. Tarjoamme vaativalle purjehtijalle ainutlaatuista palvelua ja purjehtijaa ymmärtäen laaditut ehdot.

Ehdoistamme ei esimerkiksi löydy lainkaan tuulirajoja. Ja koska jokainen purjevene on uniikki, emme käytä myöskään ikävähennystaulukkoa. Haluamme jokaisen korvauksen olevan oikeudenmukainen, ei kaavamainen. Meillä purjeveneen mastoa ei tarvitse vakuuttaa erikseen, se sisältyy aina vakuutukseen.

Alandian venevakuutus purjeveneelle kattaa:

  • Karilleajot
  • Törmäykset
  • Muut merivahingot, kuten esimerkiksi uppoaminen
  • Telakointi- ja kuljetusvahingot
  • Palovahingot
  • Varkaus- ja ilkivaltavahingot
  • Oikeusturvan
  • Vastuuvakuutuksen

Haluatko kisaamaan?

Haluatko purjehtia kilpaa? Sopii hyvin! Venevakuutuksemme on voimassa myös kisoissa. Alandian venevakuutuksessa purjehduskisoihin liittyy vain 10 prosentin korotettu omavastuu, kun se muilla on usein 20-25 %.

Vene ja kippari kuuluvat yhteen

Tiedämme, että venevahinko tuntuu juuri purjehtijasta erityisen raskaalta, jopa henkilökohtaiselta. Purjeveneiden korjaukset voivat niellä yllättävästi aikaa eikä kallisarvoinen veneilykausi saa kulua hukkaan. Meidän osamme on huolehtia, että purjevene ja kippari saatetaan takaisin yhteen mahdollisimman nopeasti – siinä voittavat kaikki.

Onneksi pääset hyötymään Alandian verkostosta! Vuodet venealalla takaavat vahinkokäsittelijöillemme lyömättömän kokemuksen. Se saattaa ratkaista, onko veneilykautesi ohi vai pääseekö se jatkumaan jo pian.

Emme ihan äkkiä väsy kertomaan, mitä muuta ainutlaatuista Alandian purjevenevakuutuksiin liittyy. Soita siis meille 020 52 52 52 tai pyydä tarjous.
 

Pyydä tarjous Alandian venevakuutuksesta

 

Uusimmat jutut purjeveneistä

Merirokon

Merirokon

Varoitus! Merirokon toukat ovat nyt alkaneet kiinnittyä veneen pohjiin, huolehdi niiden poistamisesta ennen kuin ne kasvavat aikuisiksi ja tarttuvat kunnolla kiinni!

Lue koko artikkeli »
Pyykkipoikia kiinnitettynä veneen reelinkiin, taustalla veneen sisäosa

Viisi tavaraa, jotka kannattaa ottaa veneeseen

Kokemattoman ei ehkä ole helppo ennakoida, mitä kaikkea veneillessä voi tulla vastaan ja mitä on hyvä olla mukana.

Lue koko artikkeli »