Venevakuutus purjeveneelle

Pyydä tarjous venevakuutuksesta tässä

Pyydä tarjous vesijettivakuutuksesta tässä

Puuttuuko veneesi listalta? Kirjoita siinä tapauksessa vapaamuotoisesti veneesi merkki ja malli.

Venevakuutus purjeveneelle

Me Alandiassa tiedämme kokemuksesta, että purjehdus on pohjimmiltaan suurta rakkautta ja intohimoa. Alandian venevakuutus rakentuukin veneilijöiden omille tarpeille ja toiveille. Tarjoamme vaativalle purjehtijalle ainutlaatuista palvelua ja purjehtijaa ymmärtäen laaditut ehdot.

Ehdoistamme ei esimerkiksi löydy lainkaan tuulirajoja. Ja koska jokainen purjevene on uniikki, emme käytä myöskään ikävähennystaulukkoa. Haluamme jokaisen korvauksen olevan oikeudenmukainen, ei kaavamainen. Meillä purjeveneen mastoa ei tarvitse vakuuttaa erikseen, se sisältyy aina vakuutukseen.

Alandian venevakuutus purjeveneelle kattaa:

  • Karilleajot
  • Törmäykset
  • Muut merivahingot, kuten esimerkiksi uppoaminen
  • Telakointi- ja kuljetusvahingot
  • Palovahingot
  • Varkaus- ja ilkivaltavahingot
  • Oikeusturvan
  • Vastuuvakuutuksen

Haluatko kisaamaan?

Haluatko purjehtia kilpaa? Sopii hyvin! Venevakuutuksemme on voimassa myös kisoissa. Alandian venevakuutuksessa purjehduskisoihin liittyy vain 10 prosentin korotettu omavastuu, kun se muilla on usein 20-25 %.

Vene ja kippari kuuluvat yhteen

Tiedämme, että venevahinko tuntuu juuri purjehtijasta erityisen raskaalta, jopa henkilökohtaiselta. Purjeveneiden korjaukset voivat niellä yllättävästi aikaa eikä kallisarvoinen veneilykausi saa kulua hukkaan. Meidän osamme on huolehtia, että purjevene ja kippari saatetaan takaisin yhteen mahdollisimman nopeasti – siinä voittavat kaikki.

Onneksi pääset hyötymään Alandian verkostosta! Vuodet venealalla takaavat vahinkokäsittelijöillemme lyömättömän kokemuksen. Se saattaa ratkaista, onko veneilykautesi ohi vai pääseekö se jatkumaan jo pian.

Emme ihan äkkiä väsy kertomaan, mitä muuta ainutlaatuista Alandian purjevenevakuutuksiin liittyy. Soita siis meille 020 52 52 52 tai pyydä tarjous.
 

Pyydä tarjous Alandian venevakuutuksesta

 

Uusimmat jutut purjeveneistä

Punavalkoinen purjevene laiturissa, rannan puut heijastuvat veteen.

Ostaisiko käytetyn vai uuden veneen, neuvoja ja vinkkejä

Elokuu on uivien venenäyttelyiden aikaa ja olemmekin käyneet useissa. Ehkä sinäkin kävit ja innostuit hankkimaan jotain uutta.

Lue koko artikkeli »
Kuva Öppet Varv - näyttelystä. Etualalla vettä ja kaksi purjevenettä. Taustalla näkyy laitureita ja Alandian sinisiä mainoslippuja.

Laiturit ja veneet täynnä väkeä Öppet Varv -näyttelyssä

Viikonloppuna vierailimme Ruotsin Ellösissä Pohjoismaiden suurimmassa purjevenenäyttelyssä, Öppet Varvissa, jossa niin laiturit kuin veneet olivat täynnä ihastuneita vieraita.

Lue koko artikkeli »