Tutustu Alandiaan | Alandia Vakuutus

Tutustu Alandiaan

Alandia Venevakuutuksen juuret ovat Ahvenanmaalla, jossa merenkulku on vuosisatojen ajan ollut kehityksen elinehto. Joulukuussa 1937 Maarianhaminaan kokoontui 24 ahvenanmaalaista laivanvarustajaa luomaan perustan vakuutusyhtiölle, joka tätä nykyä tunnetaan nimellä Alandia. 

Toimimme turvallisen merenkulun takaajina, niin kotona Pohjoismaissa kuin maailman merilläkin. Siksi Itämeren johtavat varustamot luottavat meihin.

Vuosien vieriessä merenkulku on aina säilynyt toimintamme ytimenä, joskin sisällöltään laajeten. 1950-luvulla Alandian hallitus päätti toivottaa asiakaskuntaan tervetulleiksi myös huviveneilijät. Nykyisin Alandian vakuuttamia vapaa-ajanveneitä on noin 25 000 ja ammattialuksia 3 200.

Alandia venevakuutuksen henkilöstöä yhdistää intohimo veneisiin ja veneilyyn. Hyödynnämme omaa venetuntemustamme ja veneilykokemustamme kaikessa työssämme venevakuutusehtojen laatimisesta vahinkoilmoitusten käsittelyyn. Toisin sanoen – tiedämme mitä vaaditaan.

Olemme aina pitäneet huolta riippumattomasta asemastamme meri- ja venevakuuttajana. Siksi meidän on helppo poikkeuksetta toimia asiakkaidemme parhaaksi.

Sitä tarkoitamme luvatessamme olla veneenomistajan puolella.

Kerromme mielellämme miten Alandian venevakuutus poikkeaa positiivisesti. Pyydä tarjous tämän sivun ylälaidassa tai soita meille 020 52 52 52.