Voita paikka Club Swan 50 -veneessä! | Alandia Vakuutus

Voita paikka Club Swan 50 -veneessä!

Nord Stream Race -kisan Suomen joukkue poseeraa ja hymyilee kameralle kilpailuveneensä Club Swan 50 -veneen kannella

Sunnuntaina 24.6.2018 käynnistyy Nord Stream Race -purjehduskilpailu Kielistä Saksasta. Sponsoroimme Åländska Segelsällskapetia, joka edustaa kilpailussa Suomea, ja yhdessä sen kanssa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä purjehtimaan joukkueen Club Swan 50 -veneellä!

Nord Stream Race käynnistyy sunnuntaina Kielin purjehdusviikkojen yhteydessä Saksasta ja päättyy 6.6. palkintojenjakoon Pietarissa. Kilpailussa on neljä etappia ja kolmas niistä päättyy 2.7. Helsinkiin. Ennen kuin neljäs ja viimeinen etappi Pietaria kohti alkaa 4.7. joukkueet osallistuvat pienempiin kilpailuihin. Yhdessä niistä voit olla yksi vieraistamme Åländska Segelsällskapetin Club Swan 50 -veneessä! Kisaa viidestä vieraspaikastamme veneessä.

Näin osallistut kisaan: Kirjoita paras, vahvin, hauskin, pahin tai hienoin veneilymuistosi ja lähetä se meille seuraavalla lomakkeella tai kilpailun julkaisussa Facebook-sivullamme. Palkintomatkat jaetaan viiden kiehtovimman kertomuksen kirjoittajalle.

Kirjoituskilpailu on 22.–29.6. kello 14:ään asti sivuillamme alandia.fi ja Facebook-sivullamme. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 29.6. ja heidät esitellään alandia.fi-sivustolla ja Facebookissa 30.6. Voittaja maksaa mahdollisen arpajaisvoittoveron itse.