Markkinoiden parasta kuljetusvakuutusturvaa | Alandia Vakuutus

Kunnianhimoinen haastaja

Yhdistämme erikoisosaamisemme pieneen ja tehokkaaseen organisaatioon. Tämän ansiosta voimme tarjota korkealuokkaisen kuljetusvakuutussuojan. Haluatko kuljetusvakuutusehdotuksen?

Markkinoiden parasta kuljetusvakuutusturvaa

Olemme kuljetusvakuutusten asiantuntija. Siksi pystymme tarjoamaan ehdottomasti parhaan kuljetusvakuutusturvan jokaiselle asiakkaalle, joka tilanteeseen.

Yksilöllinen palvelu ja nopea vahinkokäsittely ovat meille itsestäänselvyyksiä. Tässä hyödynnämme sekä työntekijöittemme osaamista että pohjoismaissa ja muualla maailmassa toimivien ammattitaitoisten yhteistyökumppaneittemme verkostoa.

Alandia-kuljetusvakuutuksesta

Alandia Vakuutus on pitkälle erikoistunut merivakuutusyhtiö, joka tunnetaan vankasta ammattitaidostaan ja hyvästä palvelustaan. Kuljetusvakuutukset ovat kuuluneet sen tuotevalikoimaan jo monien vuosien ajan. Kuljetusvakuutuksen henkilöstöämme löytyy niin Helsingistä, Tukholmasta kuin Maarianhaminastakin.

Tarjoamme asiakkaillemme niin tavara- kuin vastuuvakuutuksetkin.

Käytämme alan nykyaikaisimpia ja tarkoitukseensa täysin mukautettuja tietotekniikkajärjestelmiä. Näin pystymme auttamaan asiakkaitamme hallitsemaan ja seuraamaan tavaravirtaan liittyviä riskejään.