Tavaravakuutus | Alandia Vakuutus

Kunnianhimoinen haastaja

Yhdistämme erikoisosaamisemme pieneen ja tehokkaaseen organisaatioon. Tämän ansiosta voimme tarjota korkealuokkaisen kuljetusvakuutussuojan. Haluatko kuljetusvakuutusehdotuksen?

Tavaravakuutus

Tavaroiden tai muun materiaalin kuljetetukseen tai siirtoihin liittyy aina riski niiden vaurioitumisesta.

Kuljetusväline voi joutua onnettomuuteen, tavaraa voidaan käsitellä varomattomasti tai se voidaan varastaa. Tavaran vaurioituminen tai katoaminen voi aiheuttaa suuren taloudellisen vahingon. Kuljetuspalvelun tarjoajalla on päävastuu tavarasta sen vastaanottamisen ja perille toimittamisen välillä, mutta vastuun laajuus ja määrä on rajattu.

Tavaravakuutussopimuksen voi tehdä joko tavaran myyjä tai sen ostaja, riippuen kauppasopimuksesta tai toimitusehdoista. Myös yrityksen omat tavarakuljetukset esimerkiksi varaston ja toimipaikan välillä tai messujen ja näyttelyiden yhteydessä voidaan vakuuttaa. Tavaravakuutus kattaa kaikki kuljetusmuodot ympäri maailman 

Mitä vakuutukseen kuuluu?

Tavaravakuutus antaa taloudellisen turvan tavaran vaurioitumisen varalta kuljetuksen, kuormauksen tai purkamisen aikana. Vahingon tapahduttua voi olla hankalaa ja hidasta selvittää, kuka vahingosta on vastuussa, varsinkin jos mukana on useita toimijoita. Kun vahinko on todettu tapahtuneeksi, maksamme korvauksen sinulle tai yrityksellesi ja vastaamme sen jälkeen asian selvittämisestä sekä korvausvaatimuksen esittämisestä mahdollisesti korvausvelvollisille toimijoille.