Alandia Vakuutuksen avustus työturvallisuutta edistäviin hankkeisiin | Alandia Vakuutus

Alandia Vakuutuksen avustus työturvallisuutta edistäviin hankkeisiin

Tapaturmien ehkäisytyö ja tapaturmien määrän vähentäminen on tärkeä osa Alandia Vakuutuksen toimintaa. Vuosina 2006–2016 olemme palkinneet vakuutettujamme, jotka ovat kunnostautuneet tapaturmien ehkäisytyössä Vuoden turvallisin työpaikka -palkinnolla. Tavoite on ollut kannustaa suhtautumaan myönteisesti tapaturmariskien minimointiin.

Alandia Vakuutus edistää turvallisuuskulttuuria, jossa korostetaan tapaturmien ehkäisemistä ja turvallisuusriskien kartoittamista ennalta. Kannustamme kaikkia työskentelemään turvallisemman työympäristön puolesta. Vuodesta 2017 lähtien yritykset, joiden henkilökunta on tapaturmavakuutettu Alandia Vakuutuksessa, voivat hakea avustusta työturvallisuutta edistäviin hankkeisiinsa. Yhteistyössä työntekijöiden ja työnantajien kanssa pyrimme aikaansaamaan tuottavan ja turvallisen työympäristön, jossa henkilöstö voi hyvin ja kehittyy.

Alandia Vakuutuksen avustusta haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, jonka tulee sisältää seuraavat tiedot:
- Projektin yhteyshenkilö tai hankinnasta vastaava henkilö
- Projektin kuvaus
- Projektin kustannusarvio, aikataulu ja tarkoitus

Avustusta myönnetään kaksi kertaa vuodessa. Syksyn 2018 hakuaika päättyy 15.10.2018.

Pyydämme lähettämään hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tapaturmat@alandia.com tai postitse osoitteeseen Alandia Vakuutus, lakisääteinen tapaturmavakuutus, PL 121, 22101 Mariehamn. Jos Teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä Milla Soiniseen, puh. 018 29 000 tai milla.soininen@alandia.com.