Merivakuutus | Alandia Vakuutus

Yhteistyökumppanisi merivakuuttamisessa

Tarjoamme sinulle laivanvarustajana kattavan vakuutussuojan ja korkean palvelutason.

Merivakuutus

Merivakuutuksissa on kyse ennen kaikkea turvallisuudesta ja palvelusta. Turvallisuudesta pitkän tähtäimen sitoumuksen ja luotettavan kumppanuuden muodossa. Palvelusta nopeuden, valppauden ja huippuosaamisen muodossa. Alandia Marinessa nämä laatukriteerit ovat etusijalla.

Alandia Marine

Alandia Marine on Alandia Vakuutus-ryhmän yksikkö joka vastaa merivakuutuksista, ryhmän ydintoiminnasta. Perustamisesta 1938 lähtien olemme tarjonneet varustamoille palvelua joka on keskittynyt merenkulun tarpeisiin. Tänä päivänä meillä on toimintaa pohjoismaissa ja Baltiassa.

Organisaatiomme koostuu tänä päivänä kolmesta konttorista ja noin 25 merivakuutusasiantuntijasta, muun muassa merenkulun ammattilaisista, kone- ja sähköteknikoista, laivanrakentajista, merijuristeista ja vakuutusteknillisistä asiantuntijoista. Meidän kokemus ja osaaminen hätä- ja vahinkotilanteissa on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Olemme vakaa ja luotettava yhteistyökumppani joka toimittaa kokonaisvaltaisia vakuutusratkaisuja jotka ovat räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja keskitymme pitkäaikaisiin suhteisiin.

Olemme yksi johtavista merivakuutusyhtiöistä Pohjoismaissa ja vakuutettu laivasto on seuraavan näköinen:  

Alandia Marine vakuutettu laivasto 31.12.2015

Vakuutettuja aluksia: 3.618
Vakuutettu arvo: euro 8,5 miljardia
Vakuutustulot 2015: euro 31,4 miljoonaa
Riskiosuus keskimäärin: 18,1%